Reset lozinke

Apartment In Centre ★★★

Apartman In Center nudi smeštaj u Tirani, na 700 m od trga Skanderbeg i 4,3 km od Dajti Ekpressa. Objekt je udaljen 1,6 km od Ski Tover-a i 3,7 km od Nacionalnog sportskog parka.

od 36 €

Black Diamond Hotel ★★★★

Smešten u Tirani, na 700 m od trga Skanderbeg, hotel Black Diamond nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, fitnes centrom i barom.

od 76 €

Centrum Hotel ★★

Hotel Centrume se nalazi u centru Tirane, na samo 300 m od trga Skanderbeg. Nudi klimatizovane sobe i vrt sa prostorom za sedenje.

od 25 €

Comfort Apartment ★★

Komforni apartman se nalazi u Tirani, a nudi klimatizovan smeštaj sa balkonom. Imovina pruža pogled na grad i udaljena je 1,4 km od trga Skanderbeg i 6 km od žičare Dajti Ekspres.

od 40 €

Cozy apartment ★★

Smešten u Tirani, apartman Cozi nalazi se na 1,3 km od trga Skanderbeg i 5 km od žičare Dajti Ekspres. Gosti imaju privatni balkon.

od 30 €

Haci Apartments ★★★

Smešten u Tirani, apartman Cozi nalazi se na 1,3 km od trga Skanderbeg i 5 km od žičare Dajti Ekspres. Gosti imaju privatni balkon.

Hotel Alen 2 ★★★

Hotel Alen 2 nalazi se u Tirani, na oko 3,5 km od centralnog trga Skanderbeg. Objekat nudi bar u okviru objekta, kao i besplatno privatno parkiralište i besplatan bežični pristup internetu dostupan u celom objektu.

od 22 €

Hotel Pandora Residence ★★★

Hotel Pandora Residence nalazi se u mirnom rezidencijalnom delu Tirane, na 1 km od američke ambasade. Na raspolaganju su besplatan bežični internet i besplatno privatno parkiralište.

od 32 €

Luxury Apartment Tirana ★★★

Luksuzni apartman Tirana nalazi se u Tirani, na 1,5 km od trga Skanderbeg, 6 km od žičare Dajti Ekspres i 1,5 km od nekadašnje rezidencije Envera Hodže. Ovaj apartman je udaljen 2,6 km od odmarališta National Sport Park i 1,2 km od kuće lišća.

od 32 €

Modern Furnished Apartment with View ★★★★

Smešten na samo 4,4 km od trga Skanderbeg, moderno namešten apartman sa pogledom nudi smeštaj u Tirani sa pristupom zajedničkom salonu, terasi, kao i zajedničkoj kuhinji.

od 30 €

Mountain Panorama Apartment ★★

Apartman Mountain Panorama nalazi se u Tirani, na 2,9 km od žičare Dajti Ekspres i na 5 km od trga Skanderbeg, u oblasti gde se može uživati u biciklizmu.

New Boulevard Apartment ★★

Located in Tirana in the Tirana County region, New Boulevard Apartment features a balcony and mountain views. The property has garden views and is 1.3 km from Skanderbeg Square.

od 30 €

Orchidea Hotel ★★★★

Smešten u Tirani, na 2 km od trga Skanderbeg, hotel Orchidea nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim otvorenim bazenom i barom.

od 46 €

Perfect Apartment ★★★

Located in Tirana, Perfect Apartment provides garden views and free WiFi, 400 m from Skanderbeg Square and 4.2 km from Dajti Ekspres Cable Car.

od 40 €

VI JU Apartment ★★

Located in Tirana, Perfect Apartment provides garden views and free WiFi, 400 m from Skanderbeg Square and 4.2 km from Dajti Ekspres Cable Car.

od 25 €

White & Warm Angle – Qosku i Bardhe ★★

Situated less than 1 km from Skanderbeg Square in Tirana, White & Warm Angle – Qosku i Bardhe offers accommodation with a kitchen. The air-conditioned accommodation is 5 km from Dajti Ekspres Cable Car.

od 30 €