Reset lozinke

Sea Breeze Rooms ★★★

Objekat Sea Breeze Rooms nalazi se na 600 metara od plaže Prinos. U ponudi su vrt, pribor za roštilj i posluga u sobi. Dostupan je besplatan WiFi.Sve smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj, a pojedine imaju flat-screen TV, mašinu za pranje veša i kuhinju sa kuvalom.

od 50 €

VILA 8 ★★★

Objekat VILA 8 nudi smeštaj sa vrtom, besplatnim privatnim parkingom i terasom u mestu Himare, na 300 metara od plaže Prinos. Hotel raspolaže porodičnim sobama.Svaka hotelska soba je opremljena garderoberom. Svaka soba u objektu VILA 8 poseduje radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo.

od 55 €

Himara Apartments ★★★

Objekat Himara Apartments nalazi se u gradu Himare, u regionu Valone, nedaleko od plaže Prinos. U ponudi su smeštajne jedinice sa besplatnim WiFi internetom i besplatnim privatnim parkingom.Sve smeštajne jedinice sadrže sopstveno kupatilo, klima-uređaj, TV i frižider.

od 55 €

Sea view apartament ★★★

Apartman Sea viev nudi smeštaj u Himareu, na 400 metara od plaže Prinos. Ova nekretnina nudi izlaz na balkon i besplatno privatno parkiralište. Ovaj klimatizovani apartman opremljen je 1 spavaćom sobom, TV-om ravnog ekrana i čajnom kuhinjom.