Reset lozinke

Apartmani Aleksander ★★★

Apartmani Aleksander su smeštaj za samostalan boravak u Ksamilu. Nude restoran, terasu i bar. Objekt je udaljen 2,4 km od nacionalnog parka Butrint.

od 48 €

Apartmani Ali Dura ★★★

Smešten na 850 metara od plaže, apartman Dule Dura u Ksamilu nudi balkon s pogledom na vrt. Prostor se sastoji od 2 spavaće sobe, 1 kupatila i kuhinje.

Ogledala plaža je 3,6 km od smeštaja, dok Plazhi Paradise je 1,3 km.

od 20 €

Hotel Anna ★★★

Smešten u Ksamilu, na 300 metara od plaže Ksamil 9 i na 400 metara od plaže Bora Bora, hotel Anna nudi smeštaj sa roštiljem i besplatan privatni parking.

od 23 €

Aparthotel Esmeralda Ksamil ★★

Smešten na 0,5 km od kanala Vivar, hotel sa 2 zvezdice Esmeralda Hotel & Restaurant Ksamil nudi besplatan bežični internet u celom objektu i besplatno parkiralište u okviru objekta.

Aparthotel Hotel Mikela ★★★

Porodični hotel Mikela ocenjen je sa 3 zvezdice i nudi 12 soba za boravak gostiju. Nacionalni park Butrint nalazi se na 3,4 km, a plaža Mirrors na 3,7 km. Centar grada udaljen je 1 km.

Apartman Dule Dura ★★★★

Smešten na 850 metara od plaže, apartman Dule Dura u Ksamilu nudi balkon s pogledom na vrt. Prostor se sastoji od 2 spavaće sobe, 1 kupatila i kuhinje.

od 60

Apartment Resul Pushi Ksamil ★★★

Apartman Resul Pushi Ksamil ima pogled na grad, besplatan bežični internet i besplatno privatno parkiralište, smešteno u mestu Ksamil, na 1,2 km od plaže Portoriko.

od 50 €

Apartments Andi ★★★

Smešteni u mestu Ksamil, na manje od 1 km od plaže Ksamil 7 i 3,4 km od nacionalnog parka Butrint, apartmani Andi nude smeštaj sa klima uređajem i pristupom bašti.

od 30 €

Apartments Summer Dream ★★★

Svaka smeštajna jedinica sadrži popločani deo s pogledom na vrt, satelitsku TV, dobro opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo sa bideom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

od 27 €

Guesthouse Mance ★★

Smešten u Ksamilu, na 2,3 km od nacionalnog parka Butrint, Guesthouse Mance ima smeštajne jedinice sa klima uređajima i pristupom vrtu sa terasom.

od 38 €

Guesthouse Siars ★★★★

Pansion Siars smešten je u mestu Ksamil u okrugu Vlore i na plaži Portoriko, udaljenoj 200 metara, a nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, roštiljem, baštom i besplatnim privatnim parkingom.

od 36 €

Heaven Apartments ★★★

Sve sobe u pansionu sadrže klima-uređaj, prostor za sedenje, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo sa besplatnim kozmetičkim priborom, tušem i kadom.

Hotel Vila Bello ★★★

Vila Bello se nalazi u mestu Ksamil, na 650 metara od plaže Ksamil. Smeštaj nudi restoran, besplatan privatni parking, sezonski otvoreni bazen i zajednički salon.

Mirror Beach Villa ★★

Vila Mirror Beach nalazi se u mestu Ksamil u okrugu Vlore, a nudi smeštaj sa besplatnim privatnim parkingom.

od 30

Mustafaraj Apartments Ksamil ★★★

Smešteni uz plažu u mestu Ksamil i pružajući besplatan parking ispred kuće, apartmani Mustafaraj Ksamil nude klimatizovane smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom, TV-om i balkonom ili terasom.

od 50

Niko Lukaj Apartment ★★★

Objekat Apartment Niko Lukaj nalazi se u Ksamilu u okrugu Valona, na 650 metara od plaže Ksamil. U ponudi su besplatan WiFi, pribor za roštilj, zajednički salon i besplatan privatni parking.

od 45

Privé Hotel and Apartment ★★★

Smešteni uz plažu u mestu Ksamil i pružajući besplatan parking ispred kuće, apartmani Mustafaraj Ksamil nude klimatizovane smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom, TV-om i balkonom ili terasom.

od 76

Vila Ali ★★★

Smešten u mestu Ksamil u okrugu Vlore, VILA ALI ima balkon.
Klimatizovani apartman sastoji se od 1 odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje i 1 kupatila.

od 36

Vila Pollo ★★★★

Smešteni na 601 m od plaže Portoriko, apartmani Deluxe Pollo nude vrt i klimatizovane smeštajne jedinice sa balkonom i besplatnim bežičnim internetom.

Vila Vasili ★★★

Smešteni na 700 metara od plaže, Studios Villa Vasili nudi 6 soba u savremenom stilu.

Vodeni park Hidropolis udaljen je 16 km od objekta. Gosti mogu lako doći do plaže Mirrors koja je udaljena otprilike 3,7 km.

Vila Vasiliu ★★★★

Objekat Vila Vasiliu nalazi se na 100 metara od Rajske plaže. U ponudi su vrt, besplatan WiFi i klimatizovane smeštajne jedinice sa balkonom. Gosti mogu besplatno koristiti bicikle.

od 48

Villa Abedini ★★★

Jedan od naših glavnih izbora u Ksamilu.
Vila Abedini u mestu Ksamil pruža pogled na grad, a nudi smeštaj, bar, zajednički salon, baštu, privatnu plažu i opremu za roštilj.

od 52

Villa Caca ★★★★

Objekat Villa CACA nudi smeštaj sa besplatnim WiFi internetom, priborom za pripremu roštilja, vrtom i besplatnim privatnim parkingom u Ksamilu, u regiji Valona i na 600 metara od plaže Ksamil.

od 29

Villa Isufi Apartaments ★★★

Objekat Villa Isufi Apartments nalazi se u Ksamilu, na 300 metara od Rajske plaže i na 400 metara od plaže Lori. U ponudi su klimatizovane smeštajne jedinice i pristup vrtu sa priborom za roštilj.
Objekat poseduje i terasu.

Villa Oden ★★★

Apartmani Villa Oden nalaze se u Ksamilu, na oko 2,6 km od Nacionalnog parka Butrint koji je pod zaštitom Uneska. Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet, besplatan privatni parking u okviru objekta i pribor za pripremu roštilja koji gosti mogu besplatno da koriste.

od 45

Villa Stela ★★★

Vila Stela se nalazi na 3 minuta hoda od plaže Ksamil 9, a nudi vrt, opremu za roštilj i klimatizovane smeštajne jedinice sa popločanim dvorištem i besplatnim bežičnim internetom. Jedinice su popločane podovima i sadrže potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, trpezarijom…

od 45

Hotel Vila Park Bujari ★★★

Hotel Vila Park Bujari Ksamil okružen je zelenilom i smešten na mirnoj lokaciji odmah pored šljunkovite plaže, na 500 metara od centra Ksamila. Ponuda hotela uključuje bar i restoran u kojem se služe tradicionalna albanska jela.Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more ili vrt. Sobe nude sto, TV i sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom.

od 90 €

Hotel Mare ★★★★

Hotel Mare nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i vrtom u Ksamilu, na 1,7 km od plaže Puerto Rico. Ponuda hotela uključuje recepciju koja radi non-stop i poslugu u sobi. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Hotel nudi i porodične sobe.

od 59 €

Hotel Sunway ★★★

Hotel Sunway se nalazi u Ksamilu, na 650 metara od plaže Ksamil i na manje od 1 km od plaže Ksamil 7. U ponudi su bar, besplatan WiFi u celom objektu i besplatan privatni parking. Ovaj hotel sa 4 zvezdice ima recepciju koja radi non-stop i poslugu u sobi. Hotel poseduje porodične sobe.

od 87 €

Hotel SEADEL ★★★

Smešten u mestu Ksamil, na 1 km od plaže Portoriko i 2,8 km od nacionalnog parka Butrint, hotel SEADEL nudi smeštaj sa sezonskim otvorenim bazenom i besplatnim bežičnim internetom u celom imanju, kao i besplatno privatno parkiralište za goste koji voze. Imovina nudi pogled na bazen, roštilj i 24-satnu recepciju.

od 61 €

Hotel Utopia ★★★★

Hotel Utopia nalazi se u Ksamilu i ima bar. Objekat je udaljen 3,9 km od Nacionalnog parka Butrint. Sve sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima.

od 100 €

Hotel Piramida ★★★★

Hotel Piramida se nalazi u Ksamilu, na 1,2 km od plaže Puerto Rico i ima bar, besplatan privatni parking i vrt. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi poslugu u sobi. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom, recepcija koja radi non-stop i besplatan WiFi.

od 55 €

Hotel Blue Eye ★★★★

Hotel Blue Eye se nalazi u Ksamilu, na manje od 1 km od plaže Puerto Rico, a u ponudi ima smeštaj sa sezonskim bazenom na otvorenom, besplatnim privatnim parkingom, barom i vrtom. Sobe su klimatizovane i imaju besplatan WiFi, garderober i pogled na bazen.

od 75 €

Otto Hotel ★★★

Smešten u Ksamilu, hotel Otto nudi smeštaj sa privatnim balkonima. Privatno parkiralište moguće je organizirati uz nadoplatu.

od 63 €