Reset lozinke

Guest House Mikel ★★

Smeštena u Beratu, Guest House Mikel nudi sobe sa sopstvenim kupatilom, klima uređajem, TV-om sa kablovskim kanalima, besplatnim bežičnim internetom, barom i zajedničkim salonom, kao i kontinentalni doručak za sve goste.

od 25 €

Guesthouse Villa Juri ★★★★

Gujtina Villa Juri se nalazi u mestu Berat. Sastoji se od soba opremljenih VIFI-jem, TV-om sa kablovskim kanalima, klima uređajem, sopstvenim kupatilom sa tušem, fenom, mikrotalasnom pećnicom, toaletom i bideom, restoranom, barom, zajedničkim salonom i 24-satnom recepcijom koja je na raspolaganju gostima. 

od 25 €

Hotel Colombo ★★★★★

Smešten u Beratu, hotel Colombo sa 5 zvezdica nudi smeštaj koji vam uz dodatnu naknadu nudi restoran, bar, baštu, 24-satnu recepciju, poslugu u sobi i parking.

od 80 €

Hotel Mangalemi ★★★★

Izgrađen na ruševinama turskih palata u istorijskom centru četvrti Mangalem, udaljenom 300 m od centra grada, hotel Mangalemi odlikuje se tradicionalnom arhitekturom Berata.

od 40 €

Unejs Apartment ★★★

Apartman Unais nalazi se u Beratu i sastoji se od sobe, spavaće sobe, kuhinje u potpunosti opremljene hladnjakom i mikrotalasnom pećnicom, sopstvenog kupatila sa tušem, toaleta za veš mašinu, popločanog dela, terase i recepcije koja radi 24 sata na raspolaganju.

od 25 €