Reset lozinke

SPECIJALNE PONUDE

Dream Suite Vlore
od 29 €

Dream Suites se nalazi u Vlori, na 100 m od plaže Plaži i Veter, ima bar i baštu. objekt je udaljena oko 2,2 km od Kuzum Babe i 2,2 km od Trga nezavisnosti. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na grad. Sobe u pansionu su opremljene čajnikom. Privatno kupatilo je opremljeno fenom za kosu. Sve sobe hotela Dream Suites sadrže klima-uređaj i flat-screen TV. Kontinentalni doručak je dostupan svakog dana u smeštaju. Dream Suites nudi terasu. 1

Hotel Villa Qendra Ksamil
od 59 €

Hotel Villa Center se nalazi u mestu Ksamil i nudi otvoreni bazen i privatnu plažu na plaži Map Bai, udaljenu 2,5 km. Sadrži restoran i bar sa terasom. Sve sobe u hotelu opremljene su kablovskom televizijom. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tušem, dok pojedine sobe imaju i kuhinju sa frižiderom. Gostima se poslužuje kontinentalni doručak. Grill Restaurant Center udaljen je samo 150 m. Nacionalni park Butrint je na 2,6 km od hotela Villa Center. Ovo je omiljeni deo naših gostiju, prema njihovim ličnim procenama. Parovima se posebno dopada lokacija - ocenili su je sa 8,7 Cena sa kontunentalnim doručkom.

Hotel Fari Drač
od 29 €

Smešten u Golemu, na 1,1 km od plaže Golem, hotel Fari nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i zajedničkim salonom. Ovaj hotel sa 3 zvezdice nudi poslugu u sobi i prostor za odlaganje prtljaga. Klimatizovane sobe pružaju pogled na bazen, sadrže radni sto i besplatni ViFi. Sobe za goste u hotelu opremljene su prostorom za sedenje, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim kanalima i sopstvenim kupatilom sa fenom za kosu i bideom. Sve jedinice uključuju ormar. U hotelu Fari svakodnevno je na raspolaganju kontinentalni doručak. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Tirana Majke Tereze, udaljen 25 km, a objekt nudi uslugu prevoza od / do aerodroma koja se dodatno naplacuje.