Reset lozinke

Haci Apartments

Haci Apartments ndodhet në Tiranë, vetëm 800 m nga Sheshi Skënderbeg dhe 3.5 km nga Teleferiku Dajti Ekspres. Prona është 1.5 km nga Ish Rezidenca e Enver Hoxhës.
Parku Kombetare i Sportit është 2.4 km nga banesa. Aeroporti Ndërkombëtar i Nënë Terezës në Tiranë është 14 km lerg.
Kjo është pjesa e preferuar e mysafirëve tanë në Tiranë, sipas vleresimeve të te tyre personale.

Jedinice u ovom objektu