Reset lozinke

Andrea Villas ★★

Smeštene na samo 400 m od plaže u Valoni, vile Andrea sastoje se od 2 spavaće sobe sa balkonom, dobro opremljene kuhinje, kupatila sa tuš kabinom i VC-om, klima uređaja, WiFi, terase, bašte i TV-a sa kablovskim kanalima. dostupno 24 sata dnevno. 

od 20 €

Apartments Il Fiore ★★★

Smešten na 10 minuta vožnje od centra Vlore i 6 km od Trga nezavisnosti. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom i toaleta.

od 35 €

Appartamento in Riva al Mare ★★

Apartman In Riva al Mare nalazi se u mestu Vlora, nekoliko koraka od plaže Vlora i 1,9 km od stare plaže. 

od 32 €

Dana’s home & sea ★★

Apartman Dana se nalazi u Valoni. 11 km od Stare plaže. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje, kupatila sa tuš kabinom i VC-om, TV-a sa kablovskim kanalima i klima uređaja.

od 60 €

Diamond Hill Resort & SPA ★★★★

Objekat Diamond Hill Resort & SPA nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom i barom u Valoni, na 2,7 km od plaže Vajana. 

od 63 €

Envi Hotel ★★★

Hotel Envi se nalazi u Valoni, na 9 km od Kuzum Babe i nudi privatnu plažu. Ovaj hotel sa 3 zvezdice ima klimatizovane sobe i recepciju koja radi 24 časa dnevno.

od 50 €

Europa Grand Resort ★★★★

Smešten u Valoni, rizort Europa Grand nudi klimatizovan smeštaj sa pogledom na more ili na vrt. Takođe raspolaže sezonskim bazenom na otvorenom sa ležaljkama i suncobranima. WiFi i privatni parking mogu se besplatno koristiti.

Evoo Apt ★★★

Evoo Apt se nalazi u mestu Valona, u blizini plaže Valona i na 2,9 km od Stare plaže. Ovaj apartman nudi besplatno privatno parkiralište, poslugu u sobi i besplatni ViFi.

od 30 €

Fjortes Hotel ★★★★

Hotel Fjortes je smešten u Valoni, na 1,3 km od plaže Vjetër i na 2,1 km od plaže u Valoni. Ovaj hotel sa 4 zvezdice raspolaže terasom, besplatnim privatnim parkingom i barom.

od 20 €

Hotel Aliko ★★★★

Hotel Aliko se nalazi u mestu Vlore, na 7 km od mesta Kuzum Baba i nudi restoran i bar sa terasom i pogledom na more u okviru objekta. WiFi i privatni parking mogu se koristiti besplatno.

od 60 €

Hotel Picasso ★★★★

Hotel Picasso se nalazi u Valoni i nudi otvoreni bazen, pogled na more i bar u kome možete uživati u piću. Sve sobe u hotelu sadrže klima-uređaj i flat-screen TV.

od 50 €

Hotel Vlora International ★★★★

Hotel Vlora International smešten je na samo 10 metara od Valonskog zaliva. U ponudi su udobne i moderne sobe i apartmani tipa “suite”. U okviru objekta nalaze se zatvoreni bazen i hidromasažna kada.

od 60 €

Leo’s Place ★★

Leo’s Place se nalazi u Valoni, na 1,9 km od Stare plaže i 2,2 km od Kuzum Babe. Sastoji se od spavaće sobe sa balkonom, dobro opremljene kuhinje, kupatila sa tuš kabinom i VC-om, TV-a sa kablovskim kanalima, besplatnog VIFI-a i klima uređaja.

od 35 €

Lungomare Vlore ★★★

Ovaj apartman se nalazi u Valoni, na 1,3 km od Stare plaže i 1,9 km od Kuzum Babe. 

od 28 €

Mario Apartments ★★★

Apartmani Mario nalaze se u Valoni, na 3,4 km od Vjetera, 4,4 km od Kuzum Babe i 5 km od Trga nezavisnosti.

od 32 €

Mikasa ★★★

Apartman Mikasa nalazi se u mestu Vlora, na samo 1,3 km od plaže Vlora i 700 m od stare plaže.

od 35 €

Real Hotel ★★★★

Hotel Real se nalazi u Valoni, na 1,9 km od plaže Valona i nudi restoran, besplatan privatni parking i bar.

od 55 €

Tesi Apartments ★★

Apartmani Tesi s pogledom na reku nalaze se u mestu Vlora, na manje od 1 km od plaže Vlora i na 17 minuta hoda od stare plaže.

od 30 €

The Best Apartment in Vlora ★★★

Nalazi se na samo 400 m od plaže Vlora. Sastoji se od zajedničkog dnevnog boravka, vrta, 24-satne recepcije, smještene uz more.

od 59 €

Vila Gllava ★★

Vila Glava nalazi se u Valoni i sastoji se od spavaće sobe, potpuno opremljene kuhinje, balkona, sopstvenog kupatila sa toaletom, terase, klima uređaja, besplatnog VIFI-a i TV-a sa kablovskim kanalima.

od 24 €

Vila Shehaj Luxury ★★★

Smešten u Valoni, 1,9 km od Stare plaže i 1,1 km od Kuzum Babe.

od 41 €

Villa Zamos ★★★

Smešten u Vlori, na 1,4 km od plaže Vlora i na manje od 1 km od Stare plaže, sastoji se od spavaće sobe sa balkonom i pogledom na more, dnevnog boravka sa ormarom, dobro opremljene kuhinje, sopstvenog kupatila sa tuš kabinom i VC-om, klima uređaja, besplatan VI fi, kao i TV sa kablovskim kanalima.

od 31 €

Vlora Attractive Holiday Apartment ★★★

Atraktivan apartman za odmor Vlora nalazi se u mestu Vlora, pored mora. Sadrži restoran, zajednički salon i objekte za vodene sportove.

od 30 €

Vlora Fortuna ★★★

Smeštena u Vlori, 2,5 km od plaže Vlora i 5 km od Stare plaže, Vlora Fortuna se sastoji od spavaće sobe, dobro opremljene kuhinje, kupatila sa tuš kabinom i VC-om, frižidera, mikrotalasne pećnice, klima uređaja, besplatnog bežičnog interneta, TV-a sa kablovskim kanalima kanale, a gostima nude besplatan parking i vrt za opuštanje.

od 30 €

Xhelita Guesthouse ★★

Smešten u Valoni, 1,5 km od Stare plaže i 1,6 km od Kuzum Babe.

od 30 €