Reset lozinke

Hotel Al-Mar ★★★

Objekat Al-Mar se nalazi u Draču. U ponudi je smeštaj sa restoranom i barom. Luka Drač nalazi se na 1,6 km od objekta, Kavajska stena na 8 km, dok je amfiteatar u Draču udaljen 2,1 km. Ponuda smeštajnog objekta obuhvata recepciju koja radi non-stop i besplatan WiFi.

od 50 €

Hotel Bleart ★★★★

Hotel Bleart je smešten u popularnom delu Drača, prepunom istorijskih i turističkih mesta. Ovaj moderno dizajniran hotel nalazi se na samo 20 metara od mora i ima privatnu plažu i bazen. 

od 100 €

Hotel Durres Hill Side Beach ★★★

Hotel Durres Hill Side Beach se nalazi u Draču, na 2,9 km od plaže Drač. U ponudi je smeštaj sa barom, besplatnim privatnim parkingom, zajedničkim salonom i vrtom. Ovaj hotel sa 3 zvezdice ima privatnu plažu i klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom…

od 50 €

Hotel La Quercia ★★★

Hotel La Quercia nalazi se na obali mora u Draču. Udaljen je 1 km od Luke Drač i 2,5 km od Dračkog amfiteatra. Hotel ima 3 zvezdice i nudi besplatan WiFi.

od 35 €

Hotel Nais Beach ★★★

Hotel Nais Beach smešten je na svega 50 metara od šljunkovite plaže u Draču. U ponudi ima klimatizovane sobe i restoran u kojem se služi italijanska kuhinja. Na raspolaganju su vam besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.

od 45 €

Hotel Vila Belvedere ★★★★

Vila Belvedere je smeštena na popularnoj plaži u oblasti Škembi Kavajes, na 6 km od centra Drača. U ponudi su besplatan bežični internet i restoran u kojem se služe albanska jela.

od 32 €

Hotel Vila Max ★★

Hotel Vila Max smešten je na 50 metara od plaže u Draču i raspolaže barom, besplatnim privatnim parkingom i vrtom. Sve smeštajne jedinice u ovom hotelu sa 2 zvezdice nude besplatan WiFi i pogled na vrt.

od 30 €

Kadrisa Hotel ★★★

Hotel Kadrisa se nalazi na 250 metara od plaže i poseduje restoran u kojem se služe jela tradicionalne kuhinje. Objekat je udaljen oko 6 km od centra Drača, gde možete posetiti čuveni amfiteatar.

od 35 €

VH Belmond Durres Hotel & Beach ★★★★

Objekat VH Belmond Durres Hotel & Beach je smešten na 100 metara od plaže u Draču i nudi restoran, besplatan privatni parking, bar i zajednički salon. Sadržaji ovog objekta obuhvataju poslugu u sobi, dečji klub i besplatan WiFi u svim prostorijama.

od 44 €

Vila Kliven ★★★

Smeštena u Draču, na 2,1 km od plaže Drač i 1,7 km od stene Kavaje, Vila Kliven nudi smeštaj sa barom i besplatnim bežičnim internetom u celom imanju, kao i besplatno privatno parkiralište za goste koji voze. Sadrži porodične sobe, a gostima nudi i terasu.

od 25 €

Agim & Flora Apartments ★★

Smešteni na 2,5 km od plaže Drač, apartmani Agim & Flora nude smeštaj sa balkonom, barom i baštom.

od 23 €

Cosy beach appartement ★★★

Ugodan apartman na plaži ima balkon i nalazi se u Draču, na samo 300 metara od plaže Drač i manje od 1 km od stene Kavaje.

od 40 €

Pasccuci Apartment ★★

Objekat Pasccuci Apartment se nalazi u Draču, na 700 metara od luke Drač i 7 km od Kavajske stene. U ponudi je smeštaj sa besplatnim WiFi internetom.

od 12 €

Apartment Tafilaj ★★★

Objekat Apartment Tafilaj se nalazi na 500 metara od plaže u Draču i nudi smeštaj sa barom, vrtom i recepcijom koja radi non-stop. Korišćenje WiFi interneta i privatnog parkinga u okviru objekta je besplatno.

od 21 €

Apartament ★★

Smešten u Draču u okrugu Drač, apartman ima balkon. Ovaj apartman uključuje privatni bazen, restoran.

od 35 €

Freskia Golem ★★★

FRESKIA GOLEM se nalazi u Golemu, na 1,5 km od plaže Shkembi i Kavajes, a u okviru objekta na raspolaganju su restoran i bašta. Ova nekretnina na plaži nudi pristup popločanom dvorištu, besplatno privatno parkiralište i besplatni ViFi.

Splendido Apartmens ★★★

Objekat Splendido Apartmens Golem Durres nalazi se u Golemu, na 1,6 km od plaže Shkëmbi i Kavajës. U ponudi je smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i dnevnom sobom opremljenom flat-screen TV-om. Iz ovog smeštajnog objekta sa balkonom pruža se pogled na more.

SAMAS NL ★★★

Smešten u Draču u okrugu Drač, SAMAS NL nudi smeštaj sa besplatnim privatnim parkingom.

od 30 €

Vila Gersina Golem ★★★

Objekat Vila Gersina nudi smeštaj sa pogledom na vrt i besplatnim WiFi internetom i vrt sa priborom za pripremu roštilja u Golemu.

od 30 €

Tana's Apartment ★★

Apartman Tana’s nudi smeštaj u Golemu, na 2,9 km od plaže Drač.

Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom u Tirani, aerodrom Majke Tereze, udaljen 24 km.

od 25 €

Apartments Ardo ★★★

Objekat Ardo se nalazi na 15 km od Drača i na 550 metara od obale. Nudi apartmane za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i balkonom.

od 30 €