Reset lozinke

Rezultati pretrage

VH Belmond Durres Hotel & Beach, Porodični Apartman Tipa “Suite” sa Balkonom

★★★★
Objekat VH Belmond Durres Hotel & Beach je smešten na 100 metara od plaže u Draču i nudi restoran, besplatan privatni parking, bar i zajednički salon. Sadržaji ovog objekta obuhvataju poslugu u sobi, dečji klub i besplatan WiFi u svim prostorijama. Gostima su takođe na raspolaganju recepcija koja radi non-stop, zajednička kuhinja i menjačnica.

Sve smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj, prostor za sedenje i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Takođe imaju kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, hidromasažnom kadom i bideom. Sobe su opremljene radnim stolom i kuvalom.

Svakog dana u objektu VH Belmond Durres Hotel & Beach se služi kontinentalni doručak.

Najmlađi gosti se mogu zabavljati na dečjem igralištu. Tokom boravka u objektu VH Belmond Durres Hotel & Beach gosti mogu igrati bilijar, stoni tenis i pikado, dok u okolini mogu uživati u vožnji bicikla i ribolovu.

Ponuda objekta takođe uključuje uslugu peglanja i poslovne usluge poput slanja/prijema faksa i fotokopiranja.

Luka Drač se nalazi na 2,3 km, a Kavajska stena na 7 km od objekta VH Belmond Durres Hotel & Beach. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Majka Tereza Tirana, udaljen 23 km. Obezbeđen je i besplatan prevoz od/do aerodroma.

70 € po noći
×

Rezervišite

Dodaj u izdvojene
Kontakt vlasnika
Podeli
x
70 € po noći