Rivendosni fjalëkalimin

Pasccuci Apartment ★★

Pasccuci Apartment ndodhet në Durrës, 700 m nga Porti i Durrësit dhe 7 km Shkëmbi i Kavaje Ofron akomodim me dhome gumi, kuzhine te pajisur plotesisht, ajer te kondicionuar, si dhe WiFi falas. Amfiteatri i Durrësit është më pak se 1 km nga banesa. Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar i Nënë Terezës në Tiranë, 25 km nga prona.