Reset lozinke

Rezultati pretrage

Hotel Dodona, Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom/Zasebnim Krevetima i Pogledom na More

★★★★
Hotel Dodona je smešten na privatnoj plaži u Sarandi. Nudi sezonski otvoreni bazen, besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i sobe sa nameštenim balkonima i pogledom na more. Jela internacionalne, albanske i italijanske kuhinje služe se u hotelskom restoranu, koji raspolaže barom i terasom.

Sve sobe su klimatizovane i gledaju na more. Sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Autobusi staju na 100 metara od hotela i saobraćaju do svih delova Sarande. Prehrambenu prodavnicu možete pronaći na oko 1,5 km od hotela Dodona. Trajektna luka i Glavna autobuska i železnička stanica nalaze se u centru Sarande, na 4 km od smeštajnog objekta.

Hotel je smešten na 6 km od ruševina Zamka Lekureši, koji je sagradio sultan Sulejman Veličanstveni. Živopisna Ksamilska ostrva nalaze se na 10 km, a Nacionalni park Butrint sa drevnim rimskim ruševinama na 12 km od hotela Dodona. Popularna ronilačka atrakcija Plavo oko udaljena je približno 20 km.

100 € po noći
×

Rezervišite

Dodaj u izdvojene
Kontakt vlasnika
Podeli
x
100 € po noći