Reset lozinke

Rezultati pretrage

Hotel Bleart, Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom

★★★★
Hotel Bleart je smešten u popularnom delu Drača, prepunom istorijskih i turističkih mesta. Ovaj moderno dizajniran hotel nalazi se na samo 20 metara od mora i ima privatnu plažu i bazen. Hotelski restoran služi mediteranske specijalitete i poseduje bar i terasu.

Sve sobe su klimatizovane i sadrže kablovsku TV, mini bar i sef. Moderno nameštene, ove sobe su prostrane i sadrže besplatan bežični internet i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Neki nude pogled na more i balkon.

Hotel takođe ima noćni klub, prostranu baštu i dečije igralište. Svim gostima je na raspolaganju besplatno parkiralište, kao i usluga peglanja i pranja veša uz dodatni trošak. Na raspolaganju su i prostori za sastanke i bankete.

Do centra Drača može se doći na 10 km, a tu su Stari rimski amfiteatar, istorijska Palata kralja Zogua, Venecijanska kula i brojna druga istorijska mesta.

Na samo 500 metara od hotela Bleart nalazi se autobuska stanica. Trajektna luka udaljena je 5 km, dok je najbliži aerodrom u Tirani, udaljen 20 km.

100 € po noći
×

Rezervišite

Dodaj u izdvojene
Kontakt vlasnika
Podeli
x
100 € po noći